ticking clock.

Soluppgång. Det var ett bra tag sedan jag var vaken såpass länge att jag såg soluppgången.
Jag, min pojkvän och två vänner invigde våren igår genom att grilla hos oss (vilket var underbart).
Sedan de åkte har jag suttit och ritat.
- Vi gick faktiskt och lade oss, runt 4-tiden. Efter fem minuter frågade Pavel;
"... vill du fortsätta måla?"
och jag svarade med:
"... vill du fortsätta spela?"
Förstår inte hur vi inte kan vara trötta.
Vilket som, nu är det dags att koka lite grekiskt kaffe och gå ut på balkongen. Jag har inte sovit, men det betyder inte att en morgoncigg inte uppskattas lika mycket.
Åh, vad jag saknar min pappa nu!





Honey and the Moon.


Såhär långt kom jag idag.



Nattcigg nu, g'night!

so you'll think of me.

Senaste dagarna har jag inte haft så mycket tid till att göra någonting. Eller ja, jag har träffat vänner, städat två lägenheter, jobbat och tillbringat otroligt mycket tid till att följa allt detta hemska i Japan. Så visst har jag gjort saker och ting, men det var först igår som jag hade tid till att sätta mig ner och plugga lite grekiska samt rita. Idag gick jag up 3 h för tidigt för att fortsätta med båda. Minst 1h grekiska om dagen, - vad sägs om en deadline? Innan min 20-årsdag ska jag förstå och kunna tala grekiska nästintill flytande. Awesome.



that bright afternoon.

Jag är inte bra på att vara sjuk. Kan man säga så? Jag klarar inte av den här känslan i kroppen, som att alla muskler har förtvinat och hjärnan är täckt av en tjock dimma. Jag vill jättegärna gå ut, men jag blir så otroligt trött i kroppen utav det, och är rädd för att göra förkylningen värre.
Jag får nog ägna dagen åt att städa. Omorganisera lite. Tänka att om jag bor rent blir jag frisk snabbare. (Så otroligt smutsigt är det faktiskt inte, däremot känns det oorganiserat och stökigt).

Hmm ja, det får bli min planering tills vidare. Städa, städa, städa och göra plättar till baby 11:30, när han ska upp. Som tack för alla onyttigheter han har köpt till mig under tiden jag har varit sjuk.
Awesome, det kör vi på. - Men först blir det en lång dusch. Och en cigg.



RSS 2.0